Грандиозният финал на втори сезон на Маскираният певец очаква зрителите тази

...
Грандиозният финал на втори сезон на Маскираният певец очаква зрителите тази
Коментари Харесай

Грандиозно шоу на финала на Маскираният певец

Грандиозният край на втори сезон на " Маскираният артист "  очаква феновете тази събота от 20:00 часа по Нова. Четиринадесет маски влязоха в мистериозната конкуренция през септември, само че единствено три стигнаха до финалната права на шоуто. Хищницата, Булката и Баба Яга, които се трансфораха в обичани облици на почитателите на предаването, тази седмица ще влязат в епична борба за първото място.

Финалистите ще имат опцията да изпеят по две песни на сцената на " Маскираният артист "  в битка за гласовете на феновете и огромната победа. По време на последното театрално предизвикателство линиите за гласоподаване за участниците ще бъдат отворени от самото начало до края на класирането. Любимите персонажи ще споделят своите прекарвания по време на шоуто, както и най-вълнуващите моменти в особено видео преди първото им осъществяване. Героите ще застанат един до друг в едно общо осъществяване преди маските да бъдат свалени.

Дългоочакваният край на най-мистериозното предаване в ефира ще сервира доста изненади за всички пред дребния екран. Под прожекторите ще се появи още веднъж Бикът, в чийто костюм предходния сезон се криеше артистът Филип Аврамов. Опитните следователи и почитателите на шоуто ще опитат да разкрият коя звезда носи маската този път и да отбележат следващо попадение. Освен Бика на сцената ще излязат и дребните гении от вокална група " Бон-Бон ", с цел да поздравят всички със особено осъществяване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР